Hoofdsponsor | Brassband Kunst naar Kracht

hoofdsponsor-brassband-kunst-naar-kracht

Hieronder een overzicht van de deelnemende ondernemers met de kortingen/aanbiedingen. Uiteraard kunnen nog meer ondernemers zich aansluiten bij deze actie door zich op deze website aan te melden (zie knop hierboven). Na aanmelding nemen wij contact met u op om één en ander af te spreken.

Korting bij lokale ondernemers op vertoon van de Brass Kortingspass

Brassband Kunst naar Kracht heeft in 2015 de donateurskaart vervangen voor de “Brass Kortings Pass”. Een pasje op creditcard formaat die te gebruiken is bij een aantal plaatselijke ondernemers die hier graag aan meewerken in de vorm van kortingen en acties. Op vertoon van deze pas krijgt u korting en/of kunt u gebruik maken van aanbiedingen die op deze pagina zijn weergegeven. Daarnaast krijgt u uiteraard op vertoon van deze pas ook kortingen op de entree van de concerten van de brassband. Leden van de beschermclub krijgen een gouden versie van de pas. Deze “golden card” geeft privileges die behoren bij het lidmaatschap van deze club.

De kortingspassen worden door onze leden en vrijwilligers gedurende de maand maart huis-aan-huis aangeboden voor slechts €10,- . Daarna kunt u zelf ook deze kortingspas aanschaffen via de bestelpagina. Het aanschafbedrag heeft u er zo weer uit met hetgeen er aangeboden wordt!

U steunt brassband Kunst naar Kracht, u steunt de lokale ondernemers. En vooral………..u profiteert van de kortingen/aanbiedingen, dus steunt u tevens uw eigen portemonnee!

De “Brass Kortingspass”: u koopt toch niet meer zonder?!

Food

Kortingsactie Cafetaria Vijverhof
Korting Chinees Restaurant de Lange Muur

Non Food

robertgort fotografie
zanglesenzo
Paramderma korting
halomedics
Jeans Store and More aanbieding
Kortingsactie Juwelier Loos
Korting KeizerTweewielers
Gerard Lenting Tweewielers Korting
Meilink Biljarts korting
Korting Autorijschool KW
Korting Keizerskroon
Korting De Kapper Ed Laan