Op 20 juni 2004 opende brassband Kunst naar Kracht op feestelijke wijze haar verenigingsgebouw aan de Pieter Grootstraat 17 te De Goorn. Het gebouw  kreeg de naam: “De Koperblazer”.

Gedurende de verbouwingsperiode van september 2003 tot maart 2004 werd met behulp van vele “kluskanjers” (vrijwilligers) gewerkt aan de verbouwing. Een niet geringe klus aangezien het gebouw ook volledig geïsoleerd moest worden conform de geldende wet- en regelgeving.

Kunst naar Kracht is bijzonder trots op haar eigen gebouw. Aan de dakgevel hangt dan ook het logo van de brassband. Dit logo is tevens aangebracht op de entree. Vanuit deze entree stap je de bar binnen; dé belangrijkste ruimte voor de leden van de vereniging na afloop van repetities of uitvoeringen! Immers, hier wordt uitgebreid nagepraat en vooral na afloop van een (try-out) concert met een andere brassband is het een gezellige boel. Hier worden onderlinge contacten aangehaald en toekomstige (try-out)concerten gepland.

Het verenigingsgebouw beschikt over een ruime zaal waar de repetities van de orkesten plaatsvinden. Deze zaal is tevens geschikt gemaakt om uitvoeringen te verzorgen. Kunst naar Kracht kan zo’n 100 personen ontvangen op een uitschuifbare tribune. Het bestuur kan haar maandelijkse vergaderingen houden in de bestuurskamer. Hier wordt tevens muziekles gegeven.

Al met al een fantastisch gebouw waar de leden van Kunst naar Kracht bijzonder trots op zijn!

Het beheer van het gebouw is ondergebracht in een stichting. Het gebouw wordt door deze stichting tevens verhuurd; bijv. aan andere (culturele) verenigingen.

Heeft u of uw vereniging interesse om het gebouw te huren; zie contact.