SlagKracht

Tijdens de corona pandemie, werd door de slagwerksectie van het A-orkest een online uitvoering in elkaar gezet van een stuk voor percussie ensemble. Hierna is het enthousiasme om samen slagwerkmuziek te spelen gebleven en werd langzamerhand, in samenwerking met het bestuur en dirigent Lex Bak, de slagwerkgroep ‘SlagKracht’ vormgegeven.

De huidige visie van het orkest is tweevoudig:
  1. Om een broedplaats te zijn voor nieuwe leerlingen bij de vereniging, om ze een plek te bieden waar ze zich snel kunnen ontwikkelen door samen muziek te maken.
  2. Om goede muziek te maken op hoog niveau. Zo zijn er plannen om deel te nemen aan slagwerk concoursen en wedstrijden.
Gaandeweg proberen we het natuurlijk zo gezellig mogelijk te maken met elkaar!
Het orkest is primair een mallet ensemble (met melodisch en ongestemd slagwerk), maar schroomt niet om af en toe een uitstapje te maken naar ander repertoire.
Momenteel telt het orkest 10 leden van verschillende niveaus, met leeftijden van 12 tot 28.
Mocht je interesse hebben om lid te worden, neem dan vooral contact op met de secretaris van de vereniging: secretaris.knk@gmail.com, of vul onderstaand formulier in. We verwelkomen iedereen, ongeacht niveau, achtergrond of leeftijd!
slagkracht
slagkracht

Dit orkest staat momenteel onder leiding van dirigent: Lex Bak
Repetitie: Planmatig, voornamelijk zondagavond van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Vacatures | SlagKracht

SlagKracht heeft op dit moment geen specifieke vacatures, dus voel je vrij om je aan te melden. Natuurlijk mag dit ook met een vrijblijvende deelnameactie vooraf.

Vul het aanmeldformulier in en wij zullen contact met je opnemen.