Zaterdag 2 februari 2019 nam New Brass & Rhythm weer deel aan het jeugdfestival in Schoonhoven. Vorig jaar werd voor de eerste keer onder leiding van dirigent Pieter Koster de winst gepakt in de sectie gevorderden en werd tevens de dagprijs mee naar De Goorn genomen. Dit jaar werd de titel in het Zilverstad met succes verdedigd.

 

Van de 11 deelnemende jeugdorkesten behaalde New Brass & Rhythm het hoogste aantal punten (94). Waardoor men niet alleen winnaar werd van de sectie gevorderden, maar de muzikanten uit De Goorn wonnen hiermee ook de dagprijs. Als “kers op de taart” ontving baritonspeelster Marjory Meerveld de prijs voor de beste solist met het stuk “The Cavalier”. Zo gingen de jonge muzikanten met maarliefst 3 bekers terug naar De Goorn.

 

Een geweldige prestatie van dit jeugdorkest wat smaakt naar meer! Zo neemt New Brass & Rhythm in april deel aan het Spikerfestival. Wil je ook meespelen? We hebben nog ruimte voor nieuwe muzikanten; we zouden het heel leuk vinden als je eens langs komt op vrijdagavond. Klik op deze link voor contact.