Op zaterdag 19 maart hielden wij onze reünie voor (oud)leden van Kunst naar Kracht. Hoe leuk was het weerzien met collega muzikanten waarvan sommigen zelfs nog in de jaren 50 (!) bij de band hadden gespeeld.

Geweldig om na al die jaren weer eens samen te zijn en herinneringen op te halen over het wel en wee van de vereniging. Herinneringen over de periode als fanfare, de omzetting naar brassband in 1972. De drumband, het jeugdorkest, de dirigenten en de vele concerten en concoursen. Ook onze schoolbezoeken om kinderen enthousiast te maken voor muziek en de vele muzieklessen. Aanvankelijk bij een aantal leden thuis, later door professionele muziekdocenten in ons eigen verenigingsgebouw.

De jubileumcommissie had zelfs een pubquiz georganiseerd met diverse vragen over de ins en outs over (de dirigenten en leden van) Kunst naar Kracht. Alle aanwezigen werden over diverse teams verdeeld en streden om de eer waarbij de ‘golden oldies’ er met de prijs vandoor gingen.

Zo kwamen -onder het genot van een hapje en een drankje- vele jaren Kunst naar Kracht voorbij. Wat was het leuk om elkaar weer te zien en bij te praten!