Het is bijna zover: Kunst naar Kracht viert volgend jaar haar 100-jarig bestaan! Opgericht op 22 mei 1922 is de vereniging een eeuw oud. Maar zo voelt het niet; Kunst naar Kracht is nog een bruisende brassband met (jonge)muzikanten die samen plezier hebben in het maken van muziek.

Onze jubileumcommissie is al anderhalf jaar bezig met de voorbereidingen op dit jubileum. Je wordt tenslotte maar één keer 100, dus dat willen we groots vieren. Om dit heugelijke feit te vieren worden in 2022 diverse (muzikale) activiteiten georganiseerd.

U bent van harte uitgenodigd om dit feest samen met ons te vieren. Hieronder een overzicht van de activiteiten. Noteert u deze vast in uw agenda:

Zondag 16 januari      Openingsconcert jubileumjaar – Zaal Dolleburg – aanvang 14.00 uur

Zaterdag 19 maart     Reünie voor (oud) leden Kunst naar Kracht – Verenigingsgebouw de Koperblazer

Zondag 27 maart        Beschermclub concert (excl. voor leden beschermclub) – Zaal D’ Ontmoeting

Zaterdag 21 mei         Brass Night m.m.v. diverse brassbands – Dorpshuis Grosthuizen

Zaterdag 25 juni         Jubileumconcert m.m.v. artiest – Parkschouwburg Hoorn

Let op! kaartverkoop hiervoor start pas begin 2022

Zaterdag 09 juli          Regio Muziek Festival m.m.v. regionale HaFaBra orkesten – Asveldje De Goorn

Zaterdag 19 nov.        Play inn m.m.v. Yamaha artiesten – Cultuurkoepel Heiloo

Zaterdag 17 dec.        Kerstconcert – Rk kerk De Goorn

Tevens brengen wij in 2022 ons eigen jubileumbier uit. In samenwerking met brouwerij de Lepelaer in Oudesluis hebben we een tripple- en een blond bier ontwikkeld. Gedurende heel 2022 zal dit jubileumbier verkrijgbaar zijn tijdens evenementen en via onze webshop. Ook zullen we een speciale jubileumloterij gaan houden. Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen, dus meer informatie over deze activiteiten volgt later.

Zo wordt 2022 een gedenkwaardig muzikaal jaar waarin we onze 100ste verjaardag graag samen met u vieren. We hebben er zin in!