Normaal gesproken komen de leden en vrijwilligers van de brassband in de maand maart huis-aan-huis in De Goorn, Avenhorn, Grosthuizen en Scharwoude om kortingspassen te verkopen. Als gevolg van het Corona virus kan deze verkoop dit jaar geen doorgang vinden. Misschien in het najaar als de maatregelen verder versoepelt zijn, maar voor nu is de verkoop van de Brass Kortings Pass alleen online beschikbaar.

Klik op http://bbknk.nl/brasskortingspass-bestellen/ om een pas te bestellen. U krijgt de kortingspas dan snel thuisbezorgd.

Op vertoon van deze pas aan de deelnemende ondernemers ontvangt de pashouder korting of een specifieke aanbieding. Speciaal hiervoor is een webpagina beschikbaar; zie: https://bbknk.nl/korting. Daarnaast krijgt de pashouder uiteraard korting op de entree of consumpties tijdens concerten en evenementen van de brassband.

Wij zouden graag meer ondernemers de kans geven om deel te nemen aan deze kortingspas. Meldt uw bedrijf nu aan, zodat uw bedrijf ook kan deelnemen aan deze unieke samenwerking met brassband Kunst naar Kracht via: https://bbknk.nl/deelnemen-brasskortingspass.