Op zondag 8 januari geeft brassband Kunst naar Kracht een nieuwjaarsconcert. In navolging van vorig jaar wordt dit concert wederom gegeven in het eigen verenigingsgebouw “De Koperblazer” op de Pieter Grootstraat te De Goorn.

Dit jaar belooft het een verrassend concert te worden met een combinatie van muziek én cabaret. De brassband heeft kleinkunstenares Charlotte Glorie gevraagd om het jaar op ludieke wijze in te luiden.

Charlotte is vanaf haar geboorte blind. Daarom vormen de leuke, lastige, ontroerende en lachwekkende kanten van het hebben van een visuele- of andere handicap voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ze werkt niet met een standaardprogramma, maar heeft in overleg met de brassband en zal op grond van de sfeer ter plekke bepalen welk materiaal het beste bij het publiek past. U gaat lachend het nieuwe jaar in!

Kaarten à €5,- zijn verkrijgbaar bij Blank Sport op De Goorn 74. Op vertoon van de Brass Kortings Pass betaalt u slechts € 4,-. Ook hier online te bestellen. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij de entree, maar het is aan te raden kaarten in de voorverkoop te kopen, want vol = vol!