Brassband Kunst naar Kracht start met een talentenprogramma voor jonge muzikanten tussen de 11 en 30 jaar; genaamd: New Brass & Rhythm.

nbr_def_logoHet doel van dit programma is om jonge muzikanten nóg enthousiaster te maken voor de blaasmuziek. Tevens is het doel om de muzikale talenten van deze muzikanten verder te helpen ontwikkelen door een projectorkest samen te stellen. Met dit orkest wordt toegewerkt naar deelname aan het Wereld Muziek Concours 2017 te Kerkrade. Een unieke ervaring door met leeftijdsgenoten een (jeugd)brassband te formeren en deel te nemen in de 3e divisie van het Wereldkampioenschap brassband.

Onderdelen van deze voorbereidingen zijn, naast repetities en concerten, ook masterclasses/workshops van professionele muzikanten en grote namen uit de HaFaBra wereld. 

We zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten tussen de 11 en 30 jaar die graag samen met leeftijdsgenoten in dit unieke projectorkest willen spelen. Dit orkest zal geformeerd worden in brassbandbezetting. Deze bezetting zal bestaan uit cornet (trompet), bugel, althoorn, bariton, euphonium, trombone, bastrombone, esbas, besbas en slagwerk. Om mee te kunnen doen zijn geen muziekdiploma’s vereist; wel enthousiasme en inzet!

Om te bepalen wie welke partij kan gaan spelen, worden audities gehouden op zaterdag 7 januari 2017. Kun je die dag niet, maar wil je wel graag meedoen? Dan spreken we graag een ander moment met je af.

Zie de website: New Brass & Rhythm

Of kijk eens op onze Facebookpagina