Brassband Kunst naar KrachtHeb jij ook zo genoten van ons jubileumconcert op 25 juni j.l. in de Parkschouwburg in Hoorn? De muzikanten en de dirigent van de brassband hebben een geweldige muziekavond gehad met Brass & Soul samen met Shirma Rouse. Wat was het een feest in het theater!

Speciaal voor deze gelegenheid was er een combo samengesteld bestaande uit: Leon Gouda – drums, Wessel van Deursen – gitaar, Randy Klouwer – basgitaar en Hubert-Jan Horrocks – toetsen. Samen met de brassband begeleidden zij op professionele wijze Shirma tijdens haar zangnummers.

Het was in één woord ge-wel-dig!

De muzikanten en dirigent waren voor deze speciale gelegenheid in gala outfit gekleed. De aankondiging van de muziek verliep o.a. via een aantal filmpjes wat van tevoren was opgenomen. Dit was door een oud lid van de brassband, Bart Bolluijt gefilmd en bewerkt. Shirma kondigde op geheel eigen wijze haar nummers aan.

De combinatie van brassband en Soul was een goede keuze! Het was voor het publiek onmogelijk om stil te blijven zitten; het swingde de pan uit! Het was een fantastische muziekavond waar nog lang over zal worden nagepraat!